Serveis informàtics

Formació - Aplicacions - Web - Manteniment

Som un grup de persones, tots nosaltres autònoms Freelance que col·laborem sota un mateix nom comercial, ProfessionalsCat. Ara ja fa més de 14 anys que ProfessionalsCat funciona com a grup de tècnics formadors principalment, tot i que al llarg d'aquests anys han sorgit projectes de pàgines web, aplicacions informàtiques fetes a mida, instal·lacions de xarxes i manteniments informàtics de tot tipus.

Estem a l'espera de la seva trucada per poder ajuda'ls-hi a trobar allò que necessiten. Des de trobar la formació més acurada pels treballadors de la seva empresa, molt necessària en els nostres dies, doncs les eines informàtiques ben aplicades suposen una gran avantatja per la nostra empresa i un estalvi de temps molt important a l'hora de la seva gestió, fins a la creació de la seva pàgina web o instal·lació de la seva xarxa informàtica. L'ajudarem a trobar la millor solució, necessita treballar al núvol amb eines de cloud computing? o simplement amb eines de compartiment d'arxius, xarxes socials? Nosaltres l'ajudarem a decidir-se per la millor forma.

Si necessita ampliar qualsevol tipus d'informació que no li hagi quedat del tot clara en la seva visita a la nostra web, no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres.

SQLSTATE[HY000] [2002] php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known