Notícies

La nostra web amb WordPress

2014-01-22

En els nostres dies molts clients ens demanen una cosa econòmica i amb bona qualitat. Aquí teniu una mostra de petites coses que podem fer amb WordPress i que son prou elegants per fer-ho servir com a web. L’aniré canviant cada mes perquè veieu quines possibilitats tenim. Aquesta sense gaires miraments i de forma molt ràpida, l’he realitzat en unes cinc hores, tenint en compte que ja tenia tot el material de la web original, no ho oblideu.

Tot i que no crec gaire amb gestors de continguts d’aquest tipus, que ens permeten fer la pàgina web utilitzant plantilles. WordPress, crec que de bona tirada es un dels millors que existeixen en el mercat. 

Que perquè no crec gaire? Doncs perquè son coses automàtiques que mai arribem a controlar del tot, perquè està basat en plantilles i podrien existir dues webs completament iguals, perquè la modificació de dades per un usuari que no estigui acostumat a treballar amb processadors de textos i aplicacions web pot ser bastant tediosa,... i sobretot perquè aquest tipus d’aplicacions, no acostumen a seguir correctament els estàndards web del W3C i per tant moltes vegades donaran problemes per persones discapacitades que visitin la nostra web, entre d'altres coses.

Si voleu una web feta amb WordPress, no us preocupeu, la farem, però tingueu en compte tots aquests petits detalls. Si no voleu fer-la amb nosaltres.... doncs sobretot vigileu amb l’intrusisme que existeix en la creació web i recordeu que qualsevol feina que no estigui fet per un professional, segurament acabarà sent més cara que si s’hagués fet correctament des del principi.

Li deixaríeu el vostre vehicle al veí del costat perquè us ho reparés?

Doncs per quin motiu li doneu a qualsevol persona la creació de la vostre web, que a més a més serà la imatge de la vostra empresa?


Enlace a la web en WordPress


Font notícia original: Julián Moreno

Valid HTML 4.01 Strict ¡CSS Válido! ProfessionalsCat | Assessors informàtics | Telfs. 616 783 662 - 686 647 978 | info@professionalscat.net